ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Ergeas Construction με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο παραμένει αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο και εξελίσσεται επιδιώκοντας να παρέχει ολοένα πιο σύγχρονα και μοναδικά αποτελέσματα για τους πελάτες της.

Συνεργάτες και Πελάτες μας

Η Ergeas Construction με μεγάλη εμπειρεία στον κλάδο της κατασκευής, παραμένει αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο και εξελίσσεται επιδιώκοντας να παρέχει ολοένα πιο σύγχρονα και μοναδικά αποτελέσματα.

icon2

32

Χρόνια Εμπειρείας

big06

150

Workers Employed

big07

366

Awards Won

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ;

Πολυετης εμπειρια

Η εταιρεία Ergeas διαθέτει εμπειρία τουλάχιστον είκοσι ετών στο χώρο, ενώ οι ιδρυτές και οι μηχανικοί της έχουν εργαστεί σε μια πληθώρα έργων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι, το ανθρώπινο δυναμικό της, έχει την πείρα που απαιτείται για την έγκαιρη και ποιοτική παράδοση του έργου.

Σαφεις οροι σε γραπτο συμβολαιο

Αναγκαίο για την κατασκευαστική εταιρεία Ergeas είναι η σύναψη έγγραφης σύμβασης, όπου θα είναι ρητά διατυπωμένοι οι όροι της συμφωνίας. Τηρείται με ευλάβεια το χρονοδιάγραμμα παράδοσης και η ανάλυση κόστους παρέχεται εξ αρχής.

Πρωτοποριακη προσεγγιση

Η εταιρία μας με γνώμονα την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών και τη χρήση τεχνολογικά εξελιγμένων, καινοτόμων και υψηλής αντοχής υλικών κατασκευάζει καινοτόμα έργα με υψηλή αισθητική.

Λεπτομερη αναλυση εργασιων και εγγυηση

Η εταιρία μας υλοποιεί τα έργα που έχει αναλάβει σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και την ανάλυση κόστους που έχει σχεδιαστεί και συμφωνηθεί από κοινού με τον πελάτη. Σε περίπτωση απρόοπτων καταστάσεων η εταιρεία Ergeas σας εξασφαλίζει λύσεις και σας εξηγεί πώς μπορείτε να κινηθείτε, πάντα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.Επιπλέον, η Ergeas σας παρέχει εγγύηση για τις υπηρεσίες της, καθώς και λεπτομερή ανάλυση της ποιότητας των εργασιών αλλά και των υλικών.

Ρεαλιστικη Οικονομικη προσφορα

Η εταιρεία μας σύμφωνα με τους απαραίτητους υπολογισμούς μέσω χρονοδιαγράμματος, οργανογράμματος κλπ. εναρμονίζεται στις επιθυμίες του πελάτη, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο, στην επιλογή της ευρείας γκάμας συνεργατών και επιλογών που διαθέτει η εταιρεία. Έτσι, εγγυάται μια απόλυτα ρεαλιστική προσφορά, στην οποία περιλαμβάνονται όχι μόνο οι εργασίες και η επίβλεψη αυτών, αλλά και όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ